Projektipäällikkö sähköautomaation pariin, Lappeenranta
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Oletko sähköalan insinööri, joka on motivoitunut työskentelemään sähköasentajien esihenkilönä mielenkiintoisessa työympäristössä? Etsimme asiakasyrityksellemme Kuusitunturi Oy:lle projektipäällikköä sähköautomaation pariin Lappeenrantaan. Roolissa pääset toimimaan toisen projektipäällikön aisaparina sekä 12 sähköasentajan esihenkilönä organisoiden projektien kulkua. Mikäli haluat syventää osaamistasi projektiosaamisesta ja esihenkilötyöstä, älä aikaile, vaan hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisesti teollisuussähkön ja sähköautomaation projekteissa. Toimit toisen projektipäällikön aisaparina vastaten projektien organisoinnista aina tarjouksesta materiaalitilauksiin ja henkilöstöresursseihin. Tehtävänkuva on monipuolinen ja työ luonteeltaan liikkuvaa.

Tarjoamme


* Monipuolisen työtehtävän, jossa saat työskennellä niin tarkkuutta kuin omatoimisuutta vaativien tehtävien parissa
* Mielenkiintoisen organisaation ja toimialan
* Osaavan ja ammattitaitoisen tiimin ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähköasentajien esihenkilönä toimiminen
* Sähköautomaation projektien suunnittelu ja niiden toteuttaminen alusta loppuun; tarjouslaskenta, tarjouksen tekeminen, materiaalitilausten ja henkilöstöresurssien organisointi, laskutus
* Tuotantoa tukevat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. sähköinsinööri)
* Ainakin 1-2 vuoden kokemus teollisuussähkön alalta
* Osaamista esimiestyöstä ja aikaansaava ote työhön
* Kykyä saattaa projekti alusta loppuun saakka aina tarjouslaskennasta työn laskutukseen
* B-ajokortti ja hyvät kommunikaatiotaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Sovitusti
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Lappeenranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kuusitunturi Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kuusitunturi Oy on vuonna 1994 perustettu luotettava sähköalan yhteistyökumppani. Sähköliike Kuusitunturi Oy toimittaa korkealaatuisia sähköalan tuotteita ja palveluja yksityisille ja yrityksille. Konsernin urakoinnista vastaa Imatralla ja Lappeenrannassa Kuusitunturi Oy ja Joutsenossa Kuusitunturi Sähkösaatto Oy. Lue lisää Kuusitunturi Oy:stä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527599
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta