(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö sähköasemien pariin, Vaasa, Tampere tai Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Projektipäällikköä Vaasaan, Tampereelle tai Helsinkiin. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sähköasemien projektien johtamisesta. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista alan tehtävistä, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS

* Kiinnostavan position kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä
* Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä johdat sähköasemien projekteja lähtökohtaisesti kotimaisilla
markkinoilla. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin budjetin seuraamisesta, toimitusten aikataulusta sekä seuraan hankkeen välitavoitteiden täyttymistä. Hankkeen kokonaisomistus on sinulla sekä vastuullasi on myös koordinoida matriisitiimiäsi, johon kuuluu mm. suunnittelu, hankinta, logistiikka, testaus ja käyttöönotto. Seuraat myös useiden toimittajien suorituskykyä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sähköinsinööri) sekä mielellään jo jonkin verran aiempaa työkokemusta alan tehtävien parista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähköinsinööri)
* Kokemusta projektityöskentelystä
* Aikaisempaa työkokemusta rakennuttamisesta
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme eduksesi osaamisen rakennusteollisuudesta sekä projektin johtamisesta. Eduksi nähdään myös kokemus Primaverasta sekä SAP:ista.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta / rekrytoitumisesta

Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat

Sijainti: Vaasa (ideaali), Tampere tai Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille] (krn01@academicwork.fi).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.