Projektipäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Löytyykö sinulta halua hoitaa itsenäisesti sähköprojekteja, ja löytyykö sinulta työnjohtoon sopivaa asennetta? Haemme organisointikykyistä ja palveluhenkistä projektipäällikköä pääkaupunkiseudun asuntokohteiden sähköurakointiin. 

Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista urakkatiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikkönä vastaat uudisrakennuspuolen sähköurakoiden toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta.  

Tehtäviisi kuuluu: 

·       sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen

·       materiaalitilaukset

·       lisätöiden hinnoittelu

·       toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltavan alan koulutustausta (esim. sähköinsinööri/ -teknikko) sekä n. 2-5 vuoden kokemus sähköalan töistä. Eduksi katsomme sähköasentajan kokemuksen sekä erityisesti asuntopuolen sähköasennuskokemuksen. Sinulla on määrätietoinen työote ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Voit olla alalla tuoreempikin osaaja, sillä tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä, oppia uutta ja sitoutua!

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa asennuspäällikkö Jere Kinanen, p. 050 390 3772 ja yksikönjohtaja Petri Lehtinen, p. 050 3900 276. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen saa sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävää 10.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot