(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Etsimme hyvää tiimipeluria sähköprojektien pariin Oulun alueelle. Omaatko jo kiinteistösähkö tai sähkönsyötön kokemusta? Etsitkö työnantajaa, joka tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet? Lue lisää!

Meillä pääset haastamaan itsesi ja kehittämään toimintaamme yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. tuloksiin sidotun bonuksen sekä liikunta- ja lounasedut. Meillä saat nousujohteisen urapolun, tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtäviisi kuuluu sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisätöiden hinnoittelu sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat projektin taloudesta ja aikataulusta. Työkohteina on erilaisia kiinteistöjä kuten toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tulet toimimaan lähiesimiehenä 5-15 hengen caveritiimille. 

Menestyäksesi tehtävässä on sinulle kertynyt jo aiempaa kokemusta sähköprojektien toteutuksesta sekä esimiestyöstä. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Hyvänä yhteistyön rakentajana saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Odotamme sinulta myös soveltuvaa koulutusta (sähkövoimatekniikan insinööri) sekä eduksi katsomme S1 pätevyyttä.

Hae tehtävää 14.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla. #LI-TN1

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Markku Hertteli, p. 050 390 0791 tai markku.hertteli@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.