(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme projektipäällikköä Turun alueelle vastaamaan monipuolisista sähköprojekteistamme.  Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Projektipäällikkönä vastaat projektien toteutuksesta, taloudesta ja asentajatiimin johtamisesta. Työkohteet ovat erilaisia kiinteistöjä, kuten toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit ja sairaalat.

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Me yhdessä tuemme sinun matkaasi alan huippuosaajaksi. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Sinulla on insinöörin tai teknikon koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • hyvää asennetta työntekoon ja halua kehittyä sekä oppia uutta
  • organisointikykyä sekä täsmällistä otetta työntekoon
  • hyviä IT-taitoja
  • määrätietoisuutta ja oma-aloitteisuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Leino, p. 040 830 8080. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävään 28.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.