(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (sähkö-/tietoliikenneverkot), Länsi-Uusimaa
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme rekrytointitoimeksiantona sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä tie- ja katuvalaistuksen rakentamiseen ja ylläpitoon erikoistuneelle asiakkaallemme projektipäällikköä Länsi-Uudenmaan alueelle. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu asiakkaamme palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat sähkö- ja tietoliikenneverkko- sekä tie- ja katuvalaistustyömaiden laadukkaasta, tehokkaasta sekä turvallisesta toteutuksesta. Työ pitää sisällään paljon yhteydenpitoa yhteistyökumppaneiden kuten urakoitsijoiden ja kaupunkien edustajien kanssa, sekä luonnollisesti myös projekteihin liittyvää hallinnointia ja dokumentointia. Keskeisessä osassa työtä on kuitenkin myös työn toteutumisen valvonta työmailla, joka asettaa vaatimuksensa myös projektipäällikön käytännön asennustöiden lainalaisuuksien tuntemukselle. Projektipäällikkönä sinun ei kuitenkaan tarvitse toimia asentajien apuna esimerkiksi sähkötöiden johtajan roolissa.

Toivomme hakijalta:

  • Aikaisempaa kokemusta sähköalalta,
  • kokemusta työn-/projektinjohdollisista tehtävistä,
  • innokkuutta osallistua toiminnan kehittämiseen,
  • hyviä IT-taitoja sekä
  • sujuvaa suomen kielen osaamista ja perustasoista englannin kielen osaamista.

Eduksi katsomme:

  • Sähköalan korkeakoulututkinnon tai muun teknisen koulutuksen sekä
  • työkokemuksen erityisesti sähkönjakelu- (mm. 20 kV verkot) ja tietoliikenneverkkoihin liittyen.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky pysyä tilanteen päällä myös useamman projektin ollessa käynnissä yhtäaikaisesti. Erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiselle luo järjestelmällinen sekä toimintaa aloitteellisesti kehittävä työskentelytapa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen projektipäällikön tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä vaikuttamaan aidosti kädenjäljelläsi arjen tekemiseen. Tehtävässä menestymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä joustava organisaatio. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla 26.10. alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, joko puhelimitse numerosta 050 471 3321 tai sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja soittamalla tai sähköpostitse maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 26.10. alkaen .