Projektipäällikkö, Sähkö-Sinssi Oy, Lohja
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Oletko uusia haasteita etsivä sähköinsinööri tai teknikko? Onko sinulla jo muutamia projekteja taustalla ja olet nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Etsitkö työympäristöä, jossa pääset mukavassa ja joustavassa ympäristössä kehittämään osaamistasi edelleen? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista ja hae tehtävään jo tänään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydettyä!
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme Sähkö-Sinssi Oy:lle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset vetämään monipuolisia urakointihankkeita ja projekteja alusta loppuun asti. Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Sähkö-Sinssi Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Tarjoamme


* Kattavat työsuhde-edut
* Mielenkiintoiset projektit
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä

TYÖNKUVA

* Olet mukana hankkeissa ja projekteissa alusta loppuun asti
* Kuvien tulkintaa
* Asiakkaiden kontaktoiminen
* Ostojen ja hankintojen tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (sähköinsinööri tai sähköteknikko)
* Aikaisempaa kokemusta alalta
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot
* B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön


Katsomme eduksi aikasemman kokemuksen vastaavista projekteista.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Sitoutunut
* Sosiaalinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Lohja ja lähialueet


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt. Yrityksemme sijaitsee Lohjalla, josta käsin palvelemme niin yrityksiä, teollisuutta kuin julkista sektoria koko Uudellemaalle sekä Varsinais-Suomeen asti. Sähköliikkeemme tunnetaan asiakaslähtöisestä ja luotettavasta palvelusta, jossa jokainen työ suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toteutetaan pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tehokkaan toimintamallimme ansiosta asiakas saa tarvitsemansa ratkaisut aina joustavana ja kilpailukykyisenä toteutuksena. Laatu syntyy tekemällä, ja me pidämme huolen niin asiakkaistamme kuin tekijöistämme.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511162
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja