(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö ruoka-alan kehittämishankkeisiin
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme Projektipäällikköä ruoka-alan kehittämishankkeisiin BarLaurea–oppimisympäristöön

BarLaurea on innovatiivinen oppimisympäristö ja palveluiden kehittämiskeskus, joka toimii Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampuksella. BarLaurea on myös Suomen palkituin opetusravintola, jossa painottuu oppimis-, palvelu-, sekä tutkimus- ja kehittämistoiminta.

Työskentely tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeissa perustuu sekä opiskelijoiden että loppukäyttäjien yhteistyöhön yritysten ja julkisen sektorin kanssa.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2019 – 30.9.2021 väliseksi ajaksi. Odotamme projektipäälliköltä kehittävää ja innovatiivista työotetta sekä aktiivista roolia BarLaurean kehittämisprojekteissa ja hankkeissa. Työ edellyttää monipuolista ja vankkaa kokemusta ravintola-alalta á la cartesta suurkeittiöympäristöön. Erityisesti arvostamme projektiosaamista ja hankekokemusta.

Katsomme eduksi laajan sidosryhmäverkoston sekä työn suunnittelun ja organisoinnin taidot, joustavuuden, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaidot sekä kiinnostuksen monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Lisäksi arvostamme kokemusta opiskelijoiden ohjauksesta sekä suomen että englannin kielellä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Katri Korelin, 040 3546735 tai katri.korelin@laurea.fi.

Tiedustelut puhelimitse:

tiistaina 17.9.2019 klo 10-12
perjantaina 20.9.2019 klo 13-14

Lähetäthän hakemuksesi 23.9.2019 klo 16 mennessä: Laurean avoimet työpaikat