(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö runkotuotantoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

RUNKOTUOTANNON PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Runkotuotannon projektipäällikkö eli runkopäällikkö toimii rungonrakennusprosesin edustajana laivaprojektin johtoryhmässä projektipäällikön operatiivisessa alaisuudessa.

Projektin runkopäällikön tehtävä on seurata ja varmistaa runkoprosessin suunnitelmien mukainen toteutuminen projektissa sekä tarvittaessa puuttua poikkeamiin.

Projektin runkopäällikkö vastaa yhteistyössä runkotuotannon linjaorganisaation kanssa:
• Runkoprojektin toteutuksen aikatauluista, kustannuksista ja syntyneen tuotteen vaatimustenmukaisuudesta.
• Runkotuotannon tilaaja-, luokituslaitos ja viranomaisyhteistyöstä.

Lisäksi hän vastaa runkotuotannon projektitoiminnan johtamisesta ja koordinoinnista sekä yhteistyöstä telakan muiden osastojen projektivastaavien kanssa.

Edellytykset

• Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.)
• Vähintään 5 vuoden kokemus laivanrakennus- ja telakkateollisuudesta

Työssä menestyäksesi tarvitset myös
• Oma-aloitteisuutta, esimiestaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
• Hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja
• Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Henrik Mantere
runkotuotannon johtaja
0503710033, tiistai-perjantai klo 16-17