Projektipäällikkö, Rinnallakulkien nuorisotyöttömyys laskuun -hanke
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorten aikuisten palvelut

Lummetie 2 b C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2021 - 31.07.2023


Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa käynnistetään elokuun alussa Rinnallakulkien nuorisotyöttömyys laskuun-hanke. Kyseessä on kaksivuotinen ESR-hanke. Hanke toteutetaan yhteistyössä työllisyyspalveluiden kanssa. Hankkeessa vastataan koronaviruksen tuomaan nuorisotyöttömyyden kasvuun vahvistamalla yksilöllisellä tuella ja vahvalla rinnallakulkijuudella nuorten (18 – 25-vuotiaat) työelämävalmiuksia, motivaatiota sekä kiinnittymistä takaisin työelämään tai koulutukseen.  

Haemme nyt energistä ja osaavaa projektipäällikköä työskentelemään hankkeeseen! Työssäsi vastaat hankkeeseen määritellystä kokonaisuudesta ja toimit rinnallakulkijoiden hallinnollisena esimiehenä sekä työllisyyskoordinaattoreiden operatiivisena esimiehenä. Projektipäällikkö tekee tiivistä verkostoyhteistyötä oppilaitosten ja yritysten kanssa sekä toimii hankkeen ohjausryhmän valmistelijana.
 
Projektipäällikkönä huolehdit toimintamuodon vaikuttavuuden arvioinnin järjestämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hankkeen viestinnän koordinointi, koulutuksien ja yhteistyöfoorumien järjestäminen sekä tulosten hyödyntäminen työvoimapalvelujen palvelurakenteen uudistuksessa monialaisen yhteistyön näkökulmasta (viestintä, yhteistyö). 

Työpiste sijaitsee Tikkurilassa nuorten monitoimitila Liidossa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Työ on pääsääntöisesti säännöllistä päivätyötä, mutta satunnainen iltatyö on myös mahdollista. Hanketiimiin kuuluu 9 projektityöntekijää, joista 7 on rinnallakulkijoita ja 2 työllisyyskoordinaattoreita. Projektipäällikkönä kuulut nuorten aikuisten palvelujen NAP-tiimiin ja nuorisopalveluiden laajennettuun johtoryhmään.

Tarjoamme innostavan ja mielenkiintoisen työn, jossa työtä kehitetään yhdessä. Meillä on osaava työyhteisö ja panostamme valmentavaan johtamiseen. Lisäksi tukenasi on hyvä työterveyshuolto, työtoverit ja työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Videohaastattelut toteutetaan vkolla 20. Yksilöhaastattelut suoritetaan 28.5. Lopulliset valinnat suoritetaan viimeistään viikolla 22.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (yleisimmin sosionomi, yhteisöpedagogi)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme alan koulutusta ja vähintään 3 vuoden kokemusta nuorisotyöstä.

Luemme eduksi: Täsmällisyyden, oma-aloitteisuuden, organisointikyvyn, timityötaidot sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Luemme eduksi työllisyyspalveluiden tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2885,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorten aikuisten palvelujen päällikkö

Gunther Katja

040 779 5648

katja.gunther@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-16 välillä


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449964
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa