(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Renovari Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020
Renovari Oy on linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Renovari on perustettu vuonna 2015 ja yrityksemme juuret ovat reilusti yli 1000 remontoidun kylpyhuoneen kokemuksemme myötä pitkällä 2000-luvulla.

Toiminnassamme korostuvat asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä vahva halu sitoutua projektien laadukkaaseen toteutukseen alusta loppuun asti. Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä ja haluttu kumppani.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat saneerauskohteiden johtamisesta alusta loppuun. Tehtävänäsi on huolehtia projektien aikataulujen pitävyydestä sekä projektien budjetti- ja laatutavoitteiden toteutumisesta. Johdat työnjohtajien toimintaa projektikohteissa ja vastuullasi on myös aliurakoitsijoiden toiminnan ohjaamista. Tehtäväkenttääsi sisältyy myös ostojen ja hankintojen koordinointia, mm. aineiston tuottamista aliurakointikilpailutuksia varten.

Haluamme tarjota sinulle vastuullisen, laajan ja monipuolisen tehtäväroolin, joka tarkentuu taustastasi ja kokemuksestasi riippuen. Tehtävässä on mahdollista aloittaa välittömästi tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyn aikana.


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennustekniikan koulutustaustaa sekä työkokemusta erityisesti saneerauspuolelta. Toivomme sinulta työkokemusta projektipäällikkötason tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta, vastaavan mestarin pätevyys katsotaan eduksi.

- Tehtävä edellyttää sujuvia IT-taitoja ja valmiuksia uusien sovelluksien käytön opetteluun

- Toivomme sinulta hyvää organisointi- ja toimeenpanokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme halukkuutta kehittävään työskentelyyn.

- Viron tai venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme vastuullisen ja laajan tehtävän, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi eteenpäin. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-etuja.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0405100433


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi