(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Renoa Talotekniikka
Renoa Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Renoa Talokeniikka Oy on suomalainen, monipuolisia taloyhtiöiden korjausrakentamisenpalveluita tarjoava yritys. Ydinosaamisemme on eri kokoisten taloyhtiöiden käyttövesi-, lämpöverkko-, viemäri- ja sähköjärjestelmien uudistamisessa.

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Renoa Talotekniikka Oy:n palvelukseen. Työsi keskittyy taloyhtiösaneerausten projektisuunnitteluun, jonka avulla koordinoidaan eri palveluidemme toimintaa työmailla. Toimit myös projektin johdossa yhdessä asennuspäälliköiden kanssa.

Saneerausten aikana huolehdit toimivasta asiakasviestinnästä sekä taloyhtiötiedottamisesta ja viestit projektien etenemisestä myös sisäisesti toimitusjohtajan, myyjien, asennustiimien sekä talousosastomme välillä. Toimit myös tärkeänä yhteyshenkilönä eri sidosryhmiimme, kuten viranomaisiin esimerkiksi rakennuslupa-asioissa.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen asunto-osakeyhtiö ja kiinteistöpuolen projektien parissa toimisesta. Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja tarjoaa haasteita sekä monia kehittymismahdollisuuksia! Toivomme, että sinulla on intohimoa olla kehittämässä uudenlaisia toimintamalleja.

MITÄ MAHDOLLISUUKSIA TYÖ TARJOAA SINULLE:
- Kasvavan asiantuntijaorganisaation tuen
- Pääset työskentelemään toimivan palvelun parissa
- Saat tarvittavat resurssit käyttöösi
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän talotekniikan parissa
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet

MITÄ TYÖSSÄSI MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ:
- Vähintään hyvä perusymmärrys LVIS-saneerauksista
- Rehtiä asennetta ja pitkäjänteisyyttä
- Osaamista koordinoida projekteja ja kykyä viedä ne onnistuneesti alusta loppuun
- Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
- Yhteistyökykyä ja aktiivista työotetta

OLEMME OSA SUURTA ASIANTUNTIJAORGANISAATIOTA

Renoa Talotekniikka sekä sisaryhtiöt kuuluvat Renoa Group Oy asiantuntijaorganisaatioon. Konsernissa asiakkaita palvelee jo yli 500 henkilöä ja saneerattuja palveluita on tähän mennessä yli 30 000
Asiantuntevien yhteistyökumppaneiden kanssa olemme entistä asiakaslähtöisempiä. Yhdessä pörssiyhtiö CapMan Oyj:n, Suomen Teollisuusijoitus Oy:n ja työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa pystymme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan jatkossakin erikoisasiantuntijuutta suomalaisille kiinteistöjen omistajille.
Tämä työ sopii kunnianhimoiselle, haasteita pelkäämättömälle tyypille, joka haluaa määrätietoisesti edetä omalla työuralla. Jos sinä olet se tyyppi, hae paikkaa nyt!