(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö rautateiden sähkörakentamisurakoihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2018Työn kuvaus:
  Rautatieto Oy on rautateiden sähkö-, tele- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Rautatieto Oy tuottaa tarvittaessa kaikki turvalaitteisiin liittyvät palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja valvonnasta käyttöönottoon. Yrityksen osaaminen kattaa lähes kaikki Suomen rautateillä käytössä olevat liikenteenohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet. Rautatiedon tavoitteena on olla alan laadukkain toimija. Laadukkaan toiminnan tae ja kulmakivi ovat henkilöstön osaaminen, asenne ja aito sitoutuminen. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.rautatieto.fi
 

Haemme nyt Rautatiedon rautaiseen joukkoon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ rautateiden sähkörakentamisurakoihin. Työt ovat vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Tehtävään kuuluu rautatieympäristön vahvavirta-, sähkörata- tai turvalaiteurakoiden projektin kokonaisvaltainen läpivienti. Vastaat tarjousneuvotteluista asiakkaiden kanssa aina projektin urakkaneuvotteluista luovutukseen asti.
 
Odotamme hakijalta muutaman vuoden kokemusta sähkörakentamisen projektijohdosta. Eduksi katsotaan kokemus julkishallinnon hankkeista, ratasähköistystöistä, rautateidenvahvavirta- ja/tai turvalaiteprojekteista. Tehtävä vaatii hyvät neuvottelutaidot ja sopimuskäytäntöjen tuntemisen sekä tulosvastuullisuutta. Vaikka tehtävää hoidetaan pääasiassa kiinteästä työpisteestä, tulee tehtävänhoitajalla olla matkustusvalmius.
 
Rautatiedolla halutaan työskennellä alan ammattilaisten kanssa, joten jos tiedät olevasi alan motivoitunut ammattilainen jätä hakemus! Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa, joten lähetä cv:si ja hakemuksesi viimeistään 24.06.2018 sähköpostilla osoitteeseen helen.vesik@adecco.fi Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 0401678094. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu