(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö rautateiden kunnossapitoon ja rakentamiseen
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Haemme projektipäällikköä NRC Group Finlandin Kunnossapidon liiketoimintaan erillishankkeiden yksikköön. Yksikön toiminta-alue on koko Suomi, ja keskitymme yksityisraiteiden kunnossapitoon sekä infrarakentamisen urakoihin.

Projektipäällikön tehtävässä vastaat projekteista kokonaisvaltaisesti tarjousvaiheesta luovutukseen. Projektit voivat liittyä ratainfran perusparannus- ja kunnossapitohankkeisiin sekä uudisrakentamiseen. Projektilla alaisuuteesi kuuluu rakentamisprojektin henkilöstöä, kuten työmaapäällikkö, työmaamestari sekä asentajat.

Toivomme sinulta soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta sekä yli 5 vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja/tai projektiliiketoiminnasta. Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen, osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet myyntihenkinen ja työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän infra-alalla sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön. Toimipisteesi voi olla esimerkiksi Helsingissä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Pieksämäellä tai Joensuussa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.2.-28.2. laskentapäällikkö Joni Harju, puh. 040 8645 329 tai sähköpostitse joni.harju@nrcgroup.fi ja 2.-16.3. yksikön päällikkö Saara Turkka, puh. 040 8625 545 tai sähköpostitse saara.turkka@nrcgroup.fi.

 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.3. mennessä oheisesta linkistä.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 8625 545 Sähköposti: saara.turkka@nrcgroup.fi Sijainti: Lappeenranta