(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, ratainfran rakentaminen
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme projektipäällikköä NRC Group Finland ratarakentamisen yksikköön. Yksikkömme vakituisen henkilöstön määrä on n. 150 henkilöä ja kuulumme osana rautatiedivisioonaan. Yksikkömme sijaintipaikat ovat Riihimäki, Kouvola, Tampere, Joensuu ja Oulu.
 
Projektipäällikkönä vastaat projektisi kokonaisvaltaisesta läpiviennistä aina kustannuslaskennasta projektin luovutukseen saakka. Projektit liittyvät ratainfran uudisrakennus-, perusparannus- sekä maanrakennus- ja siltahankkeisiin. Projektilla alaisuuteesi kuuluu rakentamisprojektin henkilöstöä, kuten työmaapäällikkö, projekti-insinööri, työmaamestari sekä asentajat. 

Odotamme, että sinulla on rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Olet taitava projektien suunnittelussa sekä johtamisessa ja sinulla on kokemusta riskienhallinnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky verkostoitua, ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa. Tunnet myös hyvin yleisimmät projektinjohtotyökalut ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. 

Kokemus infra-alan rakentamisprojekteista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin aito halu kehittyä infra-alan ammattilaiseksi, jos omaat jo muuta kokemusta projektien johtamisesta. 

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja matkustusvalmiutta. Sijaintipaikkasi voi olla esim. Riihimäki, Oulu, Kouvola, Joensuu tai Tampere. Tehtävässä on mahdollisuus autoetuun.

Tarjoamme rautaisten ammattilaisten osaamisen sekä alan viimeisimmät tietotekniset ratkaisut ja järjestelmät käyttöösi. 

Hyppää mukaan kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaa. Jätäthän hakemuksesi pian sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Pasi Kiiski puhelimitse 040 8621 195 tai sähköpostitse pasi.kiiski@nrcgroup.fi. 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 862 1195 Sähköposti: pasi.kiiski@nrcgroup.fi Sijainti: Riihimäki, Oulu, Kouvola, Joensuu, Tampere