Projektipäällikkö, rakennuttaminen
S-Ryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko jo kerryttänyt kokemusta rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoinnin parista? Meillä on tarjota sinulle oiva tilaisuus kehittyä rakennuttamisen ammattilaiseksi. Vahvistat osaamistasi SOK Kiinteistöässän projektipäällikkönä osana moniammatillista tiimiä asiakkaidemme hankkeiden mallikkaasta etenemisestä vastaten. Katso, olisiko tämä sinulle sopiva seuraava urahaaste!

 

Etsimme projektipäällikköä rakennuttamistehtäviin asiakkaamme Osuuskauppa Keskimaan hankkeisiin Jyväskylään

SOK Kiinteistöässässä vastaamme Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ja liikepaikkojen ylläpidosta, rakennuttamisesta, energiatehokkuudesta,kiinteistöhallinnosta ja -taloudesta. Työsi on osittain itsenäistä rakennus- ja talotekniikkahankkeiden rakennuttamista, mutta isompia projekteja teemme yhdessä. Myös alueosuuskauppojemme asiantuntijat sekä eri liiketoimintojemme johto ja ammattilaiset läpi organisaatiomme tulevat sinulle tutuksi - tätä työtä kun tehdään ihmisten parissa. Itsenäinen työ ei siis ole synonyymi yksinäiselle työlle. Tukea saat myös jatkuvasti kollegoiltasi ja esimieheltäsi. Siihen voit luottaa.

Toimimme ympäristössä, jossa viime kädessä myös sinun onnistumisesi näkyy vaalimassamme asiakastyytyväisyydessä. Työssäsi on myös merkittävä rooli SOK:n eri asiantuntijoiden sekä parhaiden kumppaneiden ja toimittajien kanssa. Meillä on vahva tekemisen meininki, ja valta itse kullakin tehdä omaan työhön liittyvät päätökset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vain parhaat ratkaisut. Työmme ei ole tulipalojen sammuttelua vaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista kehittämistä. Vaikka työskentelymme voi olla ajoittain intensiivistä ja tekemistä riittää, meillä sinun on mahdollista löytää balanssi työn ja vapaan välillä. Hyvinvointimme työssä on meille tärkeää.

 

Muutama fakta meistä ja työstämme

1. Tämä on rooli, jossa työskentelet pitkäjänteisen kiinteistönomistamisen ja keskeisten rakennushankkeiden parissa.  SOK Kiinteistöässän palvelussa rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijat sekä kiinteistö- ja energiamanageerauksen ammattilaiset työskentelevät yhdessä ja erikseen toimeksiantojen mukaan. Voit olla mukana uudisrakennus- tai peruskorjaushankkeissa. Toimipaikkasi on Jyväskylässä ja toimit ensisijaisesti Osuuskauppa Keskimaan asiakkuudessa. Tehtäväkenttämme on laaja.

2. Työsi aikataulut ovat pitkälti omissa käsissäsi. Ne ovat ennakoitavissa, jolloin määrität itse, milloin ja minne menet tai milloin tulet. SOK:ssa olemme siirtyneet aidosti hybridityöaikaan, joka mahdollistaa joustavasti etä- ja lähityön työtehtävän mukaan.

3. Työmme on vastuullista ja se edellyttää monipuolista osaamista sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Laadimme yksilöllisen koulutuspolun tukemaan menestymistäsi työssäsi. S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut ja kompensaatio työstämme vastaa mielestämme työmme vaativuutta.

4. Jos haluat näkymän ison organisaation kehittymiseen sekä johtamiseen ja haluat perehtyä eri liiketoimintoihin sekä niiden prosesseihin omaa verkostoa rakentaen, tässä työssä on siihen loistava mahdollisuus.

5. SOK Kiinteistöässä on asiantuntijaorganisaatio, joka mahdollistaa monimuotoisesti osaamisesi kehittymisen ihan päivittäisessä työssä. Meillä on hyvä draivi uusien palveluiden ja toimintamme kehittämisessä ja tähän pääset mukaan – toiminnan ja tekemisen keskiöön. Tiimikaveriksesi saat rakennuttamisen, ylläpidon, energiamanageerauksen sekä kiinteistöhallinnon ammattilaisia, jotka sparraavat sinua menestymään.

 

Työ vaatii mestarinsa - sinut?

Tämä työ vaatii luonnollisesti teknistä osaamista. Oli taustasi sitten rakentamisen, talo- tai sähkötekniikan puolelta, vaativat puheet ja teot moniosaamista sekä vuorovaikuttamisen taitoja. Olet kenties urakoitsijana, asiantuntijana tai konsulttina työskennellessä kerryttänyt jo näkemyksellisyyttäsi edellä mainituista asioista. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta urakoinnista, suunnittelu- ja konsultointitehtävistä eikä haittaisi vaikka energiatehokkuus ja hiilinegatiivisuus olisivat tuttuja termejä.  Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto. Projektien johtaminen on sinulle luontaista, toimit sujuvasti myös projektiryhmän jäsenenä ja sinulla on taloudellinen ajattelutapa.

Menestyminen tässä työssä edellyttää mielestämme ehdottomasti halua kehittyä myös itse. Ymmärrät, että ympärillä tapahtuu paljon ja haluat ylläpitää omaa osaamistasi. Olet vaikuttava viestijä ja taitava kuuntelija. Osaat pitää langat käsissäsi ja saattaa asioita maaliin. Ymmärrät kuitenkin, että sinun ei tarvitse itse osata kaikkea, vaan rinnallasi ovat osaavat tiimikaverit ja muu Kiinteistöässän henkilöstö.

Jo kertyneen työkokemuksen lisäksi tässä työssä onnistumisen kannalta tärkeintä on mielestämme kyky tunnistaa olennainen, mittasuhteet ja asioiden tärkeysjärjestys. Työmme vaatii samalla sekä uteliaisuutta että uskallusta. Se on oma-aloitteisuutta asioiden selvittämisessä, mutta yhtä lailla jämäkkyyttä kyseenalaistaa kera perustelujen. Sinua motivoi oman osaamisesi kehittäminen ja pilke kulkee mukana silmäkulmassasi.

Voit käydä tutustumassa lisää talotekniikan ja rakennuttamisen ammattilaistemme työhön täältä.

 

Miltä kuulosti?

Jos äsken lukemasi tuntui kuin sinua olisi kuvailtu, olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, miten tämä tehtävä sopii sinun ura- ja kehittymissuunnitelmiisi. Ole yhteydessä niin jutellaan lisää! Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 03.11.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. 

Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen asiakaspäällikkö Atte Korhonen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat numerosta 050 554 4799. Voit myös laittaa sähköpostia atte.s.korhonen@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot