(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, RAKENNUTTAMINEN
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Me teemme asiat yhdessä ja paremmin haastaen samalla koko toimialaa uudistumaan. Etsimme nyt kehitysmyönteiseen ja palkittuun organisaatioomme rakennuttamisen osaajaa, joka nauttii vastuunkannosta ja vaativien hankkeiden johtamisesta.

Vastaat itsenäisesti ja muun rakennuttamisen henkilöstön tuella uudis- ja korjaushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Osallistut projektien tarjous- ja sopimustoimintaan ja hoidat asiakassuhteita varmalla otteella.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI tai Insinööri, AMK) ja useamman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä. Mahdollinen aikaisempi kokemus urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, esiintyä vakuuttavasti ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa luontevasti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa jokainen työpäivä on aidosti erilainen. Tuemme ja kannustamme vahvasti ammatillisen osaamisen edistämistä. Kehityshenkisessä porukassamme sinun hyvät ideasi saavat toteutua. Huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin ja panostamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille. Tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen sekä alan parhaat työkalut. Liity mukaan joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14921. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, 0207 420 516.