(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, rakennuttaminen
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme Turkuun talonrakennusprojekteihin

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä olet itsenäisessä asemassa ja sinulla on laaja vastuu projektien rakennuttamistehtävissä ja valvontatehtävissä. Vastaat talonrakennushankkeiden läpiviennistä ja huolehdit niiden tuloksellisesta sekä laadullisesta johtamisesta yhteistyössä työnjohtajien ja työmaaorganisaation sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kokemusvuosiasi tärkeämpää on hyvät projektinhoito- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne. Räätälöidään osaamisellesi sopiva rooli, tehtävät ja kehittymispolku

Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa tehdä?

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toimintamme keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Swecolla käytössäsi on aina tehtävän vaativuutta vastaavat laitteet sekä ohjelmistot ja niiden tukipalvelut. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Toivomme yhteydenottoasi, mikäli olet kokenut rakennusalan asiantuntija, jolle on jo ehtinyt kertyä näyttöjä rakennuttamishankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä, joko päävastuullisessa tai projektipäällikön ”oikean käden” roolissa. Sinulla on oma-aloitteinen ja huolellinen työote sekä aktiivinen ja vastuuntuntoinen asenne, mikä mahdollistaa paitsi laadukkaan myös tehokkaan projektinhoidon. Toimit rohkeasti ja oikeudenmukaisesti vaikeissakin tilanteissa ja vahvat vuorovaikutustaitosi tukevat kykyäsi motivoida sekä kannustaa ihmisiä ympärilläsi. RAV- tai RAP-pätevyys katsotaan tehtävässä eduksi.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ma 18.3.2019 mennessä.