(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, rakennuttaminen
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Projektipäällikkö, rakennuttaminen 

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä rakennuttamistehtäviin.

Tehtävään kuuluu yhden asiakkaan koko projektisalkun hallinta ja projektipäälliköiden tehtävien koordinointi. Asiakkuudessa työskenteleviä projektipäälliköitä on yli 10 ja projekteja yli 100kpl. Projektit ovat korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeita.

Työtehtäviä ovat projektien seuranta, aikataulutus ja ohjaus. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että asiantuntijat hoitavat työnsä ja raportoivat siitä sovitusti. Työ vaatii tunnollista ja määrätietoista toimintatapaa. Työssä tarvitaan priorisointi- ja neuvottelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Sinulla on mahdollisuus hoitaa työtehtävät itsenäisesti. Tehokkaat toimintatavat ja oma-aloitteisuus ovat tärkeitä. Mittaamme tehtävässä onnistumista tuloksilla ja asiakastyytyväisyydellä. Teet tiivistä yhteistyötä kiinteistöpäälliköiden kanssa.

Asiakkaalle raportoidaan osittain englanniksi, joten kielitaidon tulee olla riittävää tehtävien hoitamiseksi. Alan sanaston tuntemuksesta on hyötyä.  Työssäsi sinulla on käytössä erilaisia järjestelmiä, jotka auttavat raportoinnissa. Lisäksi käytössäsi on muita tukiresursseja.

Johdat myös omia hankkeita. Näissä hankkeissa vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu, seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Työnkuvaan kuuluu myös tekninen konsultaatio, jossa otat kantaa hankkeiden toteuttamiseen.

Työssä vaaditaan kokemusta korjausrakentamisesta. Teknisen alan soveltuva koulutus on välttämätön (DI, Ins, Rkm) sekä kokemus hankkeiden johtamisesta tai työskentelystä osana projektiorganisaatiota.

Toimipiste on Pasilassa, Helsingissä. Tarvittaessa työpiste voi olla myös Tampereella tai Lahdessa. Tehtävä edellyttää kuitenkin käyntiä Helsingissä arviolta pari kertaa viikossa. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa. Tiimissä työskentelee lisäksesi 15 rakennuttamisen ammattilaista.

Asiakkaamme ovat Suomen suurimpia kiinteistöomistajia. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Sinulla on vapaus tehdä työtä joustavasti ja mahdollisuus kehittää yksikön toimintaa. Työssä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tuemme sisäistä urakiertoa.

Työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennuttajapäällikkö Mikko Hirvonen Puh. 040 668 3115 mikko.hirvonen(at)colliers.com

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 21.10.2018 mennessä.