(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, rakennuttaminen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Asiakkaamme Suomen Aluerakennuttaja Oy–SARA on rakennuttamisen ammattilainen Tampereelta. SARAn palvelut kattavat koko rakennuttamisen kentän, mutta erityisenä osaamisalueena on asuntorakennuttaminen. Laaja kokemus niin yksityisen, julkisen, kuin kolmannenkin sektorin hankkeista on synnyttänyt vahvan projektinhallinnan osaamisen. Toiminta- ja palvelualueena on koko Suomi. Lisätietoa sivulta sararakennuttaja.fi.

Etsimme nyt suorarekrytointina asiakasyrityksellemme toiminnan kasvaessa rakennuttamisen projektipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu rakennusprojektien suunnittelu, tavoiteasetanta, vaatimusmäärittely, hallinta, kommunikointi sidosryhmien välillä sekä ajan, kustannusten ja laadun valvonta. Oleellisena osana on myös projektin hallinnan ja johtamisen kehittäminen.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin AKM- tai DI-koulutus. Tehtävässä menestymiseen edellyttää kokemus projektinjohto- tai rakennuttamisen tehtävistä, hyvät IT-taidot sekä kyky hallita ja kehittää toimintoja digitaaliseen muotoon. Arvostamme määrätietoista työotetta ja hyviä kommunikointitaitoja. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Tampereen keskusta-alueella.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen viihtyisässä työympäristössä ja mukavassa työilmapiirissä asiallisin eduin sekä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.