(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (rakennuttaminen), A-insinöörit
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019
A-insinöörit tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta mielekkään ympäristön eteen. Nyt työyhteisöön etsitään projektipäällikköä johtamaan ja rakennuttamaan tilamuutoshankkeita ja muita pienempiä hankkeita. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli sinulta löytyy kokemusta näiden teemojen parista, lue lisää ja hae paikkaa välittömästi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti sinulle määriteltyjen hankkeiden läpiviennistä rakennuttamisen projektipäällikkönä ja valvojana. Osallistut myös projektien tarjous- ja sopimustoimintaan. Vaikka olet itsenäisesti vastuussa omista hankkeistasi, on tukenasi muun rakennuttamisen henkilöstön tuki.
TYÖNKUVA

* Hankkeiden läpivienti rakennuttamisen projektipäällikkönä ja valvojana
* Projektien tarjous- ja sopimustoimintaan osallistuminen


Tarjoamme


* Työpaikan, jossa johtajat ovat lähellä, ovet ovat auki ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä
* Arvostetun kollegakunnan, joka koostuu yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijasta yhdeksässä toimipaikassa
* Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, sekä modernit työskentelymahdollisuudet ja -välineet


A-insinöörit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä A-Asennetta ja huippuosaamista. Tervetuloa rakentamaan menestyvää ja mielekästä ympäristöä yhdessä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto sekä muutama vuosi kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on positiivinen ja yrittäjämäinen ote työskentelyyn, sekä järjestelmällisyyttä, jämptiyttä ja itsenäisyyttä hankkeiden läpivientiin. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Viihdyt hyvin myös työmaalla, ja sinulla on tehtävän suorittamiseksi ajokortti ja oma auto. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

MUUTA TIETOA


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
[A-Insinöörit] (http://www.ains.fi) on suomalainen rakentamisen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta mielekkään ympäristön eteen. Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee yli 160 asiantuntijaa ympäri Suomea.