Projektipäällikkö (rakennustekniikka)
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme Turkuun projektipäällikköä työskentelemään rakennetekniikan parissa sähköasemaprojekteissa. Asemapaikkasi tulee olemaan Turku, mutta toimimme valtakunnallisesti, joten tulet myös matkustamaan työn puitteissa. 

Työssä vastaat itsenäisesti KVR-urakoiden rakennushankkeiden toteuttamisesta ja valvonnasta, ja tulet toimimaan työmailla työmaapäällikkönä sekä valvontatehtävissä. Teet aktiivista asiakastyötä mm. myynnin ja tarjouslaskennan parissa, sekä ylläpidät, kehität ja luot jatkuvasti uusia asiakas- ja toimittajasuhteita. Pääset myös ohjaamaan hankkeiden rakenne- ja mekaniikkasuunnittelua, sekä osallistumaan suunnitteluprojekteihin. 

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa yrityksessä, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla rakennetaan vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai DI, ja omaat aiempaa työkokemusta rakennustekniikasta sekä rakennusurakoinnista, tai vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on myös osaamista rakennesuunnittelun puolelta, ja ennen kaikkea halu kehittää taitojasi jatkuvasti. Työotteesi on itsenäinen ja tavoitteellinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja selvität tilanteen kuin tilanteen rauhallisella ongelmanratkaisuasenteella. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa (1.10., 8.10., 15.10. tai 29.10. klo 9:00 – 12:00 välisenä aikana) Caverionilta asennuspäällikkö Seppo Hietaoja. Puh. 050 533 6783 tai sähköpostitse seppo.hietaoja@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot