(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö rakennustekniikka
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä! 

Haemme nyt ammattitaitoista RAKENNUSTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kiinteistön ylläpitopalveluihin Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Projektipäällikkönä vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö, myyntityön ja asiakasuhteiden ylläpitämisen sekä kehittämisen muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sovitusti, mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva koulutus (rakennusmestari tai -insinööri). Voit olla alalla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut, valmiina oppimaan uutta. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi, minkä lisäksi sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii hyviä IT-taitoja, yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa. Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen, ja se on hyväksyttynä ehto työsopimukselle.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi 16.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606 567.