(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö rakennustekniikka
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt energistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ projektinjohtoon ja rakennustekniikan tehtäviin Ouluun. ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Projektipäällikkönä vastaat projektien laskennasta ja niiden vetämisestä, alihankintaverkostosi tukemana. Sinulla on tulosvastuu projektien suunnittelussa ja toteutuksessa omalla palvelualueellasi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö ja työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta jo useamman vuoden vankkaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kokemusta voit toki korvata oikeanlaisella asenteella ja halulla oppia. Sinulla on soveltuva, esim. rakennusinsinöörin korkeakoulututkinto ja omaat kokemusta projektinjohtotehtävistä. Edellytämme lisäksi hyviä IT-taitoja, laskenta- ja aikatauluohjelmistojen tuntemusta sekä kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä. Hyödyt tehtävässä myös aiemmasta talotekniikkaosaamisesta. Edellytämme sujuvaa kirjallista- että suullista suomen kielen osaamista, nuhteetonta taustaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valitulle henkilölle tulemme tekemään suppean turvallisuusselvityksen, joka on edellytys työsopimukselle.

Toivomme sinulta kykyä taloudelliseen ajatteluun sekä myyntihenkisyyttä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, etkä karta erilaisia myynti- tai neuvottelutilanteita. Innostut haasteista ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen omassa työssäsi. Sovellut toimimaan tavoitteellisesti ja asiakaslähtöisesti sekä omaat näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi sinulla on itsenäinen työote, joustava tiimipelaajan asenne ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Meille on myös tärkeää, että tuotat poikkeuksetta asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle osaajalle itsenäisen ja haastavan työn, tiimin tuen urallasi sekä monipuolisen näköalapaikan ISS:n Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään yksikköön. Käy täyttämässä hakemuksesi heti oheisesta linkistä tai viimeistään 31.5.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen 15.5. klo 8-11 sekä 17.5. 8-11 numerosta +358400606567 .