(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Rakennusliike Lapti Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme Laptille uuteen Turun toimipisteeseen
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteseen.          
Projektipäällikkönä vastaat Turun alueen hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja muista rakennuttamistehtävistä. Pääset mukaan kehittämään kasvavan yrityksemme yhtenäisiä toimintamalleja ja hyödyntämään osaamistasi omien vahvuuksiesi mukaan sekä näkemään rakentamisen koko prosessin hankekehitysvaiheesta rakennuksen valmistumiseen saakka. Projektipäällikkönä pystyt toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan projektit kokonaisuuksina. Pääset mukaan tontinhankintaan, jolloin tiedät jo tulevistakin suunnitelmista hyvissä ajoin ja hoidat eri kokoisia hankkeita Turun alueella.
Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja vankkaa kokemusta alalta. Hallitset projektin elinkaaren suunnittelusta toteutuksen valvontaan, aikataulutukseen ja luovutukseen. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot, ja pystyt hallitsemaan suuriakin kokonaisuuksia. Teet mielelläsi yhteistyötä niin oman organisaatiosi kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, englanti on eduksi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Uudessa yksikössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja olla mukana luomassa tuoreita toimintatapoja. Meillä Laptilla viihdytään!
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .
Hae tehtävään viimeistään 31.8.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku