Projektipäällikkö (rakennushankkeet), Oulu tai muu
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun luontopalvelut -yksikköön, ajalle 1.11.2020-31.12.2022. On kuitenkin mahdollista, että projektiluonteisen rahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa vuoden 2023 puolelle.

Projektipäällikkönä vastaat erilaisten rakennushankkeiden valmistelusta, suunnittelusta ja kilpailuttamisesta sekä toteuttamisen koordinoinnista ja toimeenpanon seurannasta. Rakennuttamis- ja kilpailuttamiskohteisiin kuuluu mm. luontokeskuksia, autiotupia, pysäköimisalueita sekä erilaisia retkeilyrakenteita reiteistä maastosiltoihin. Merkittävä osa työkohteista on korjausrakentamista. Tehtävän ensisijainen toimipaikka on Oulu, tai sovittaessa jokin muu Pohjanmaan-Kainuun alueen päätoimipaikoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa sekä kokemusta rakennuttajatehtävistä ja hankintojen kilpailuttamisesta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja työskentelet joustavasti sekä itsenäisesti että tiimissä. Työssä tarvitset myös vähintään B-ajo-oikeutta. Katsomme eduksi Cloudia-järjestelmän osaamisen sekä julkisen hankintamenettelyn, tilaajavelvoitteiden, rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja toimintaympäristömme tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden oman organisaation asiantuntijoiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.10.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Pirkko Siikamäki, puh. 040 827 5457 (tavoitettavissa 23.9., 24.9 ja 28.9. klo 9-16) ja puistonjohtaja Saara Airaksinen, puh. 040 779 2680 (tavoitettavissa 6.-8.10. klo 9-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385884
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkko Siikamäki (Pirkko.Siikamaki (a) metsa.fi)
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa