Projektipäällikkö rakennusautomaatioyksikköön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme nyt Oulun automaatio-osastollemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Projektipäällikkönä vastaat sopimusasiakkaiden rakennusautomaatiohuolloista ja -urakoista sekä niiden aikataulutuksesta, resursoinnista ja raportoinnista. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, heille raportoiden, konsultoiden teknisissä asioissa sekä osallistuen aktiivisesti asiakkaan toiminnan suunnitteluun. Tehtävääsi kuuluu sekä laskutusta että myyntiä. Pyrit aktiivisesti kehittämään automaatio-yksikön toimintaa ja toimit esimiehenä asentajatiimillesi. Raportoit työstäsi aluepäällikölle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva alan koulutus, kokemusta talotekniikan esimiestehtävistä, sekä hyvä rakennusautomaatiojärjestelmien ja talotekniikan prosessien tuntemus. Omaat näyttöä tai näkemystä tuloksellisesta toiminnasta ja olet myyntihenkinen. Työskentelyotteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja omatoiminen. Tunnet hyvin Oulun talousaluetta ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa. Tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, mikä on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme, jossa tukenasi ovat ison organisaation vankka ammattitaito ja mukavat työkaverit. ISS Palvelut tukee myös yksilöiden ammatillista kehittymistä aktiivisesti. Lue Pertun ISS-uratarina.

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöalan yritystä! 


Kuulostaako sinun paikaltasi? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 7.3.2021 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin, toimistoaikojen puitteissa, aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606 567.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot