(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, rakennusautomaatio
JTL-Building Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme projektipäällikköä.

Tehtävänäsi on huolehtia rakennusautomaatioprojekteista uudishankkeissa ja saneerauskohteissa. Kunnossapidon suunnittelu ja huollon kehittäminen voi olla osa toimenkuvaasi.

Olet yrityksemme edustaja ja yhteyshenkilö asiakkaiden suuntaan. Osallistut myyntiin ja markkinointiin sekä projektien teknisiin asioihin ja aikatauluihin liittyviin neuvotteluihin.

Ohjaat ja kehität projektitiimin toimintaa ja siten vaikutat yrityksen tuloksen kehittymiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös projektien teknistä suunnittelua sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • alalle soveltuvaa koulutusta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti, vastuuntuntoisesti ja palveluhenkisesti
  • hyviä tiimityötaitoja ja kokemusta projektityöstä
  • automaatiojärjestelmien tuntemisesta on tehtävässä etua

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja palkitsevan työn alan ammattilaisten joukossa. Panostamme laatuun ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi on joukko osaavia ja pitkän kokemuksen alalta hankkineita työtovereita. Tehtävän sijoituspaikkana voi olla Vantaa tai Lahti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Mattila, 040 511 8373. Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 31.3.2019 mennessä osoitteella: pasi.mattila@jtlbc.fi