(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, rakennusautomaatio-yksikköön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme nyt Automaatio-osastolle PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


ISS Palvelujen kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektipäällikkönä vastaat sopimusasiakkaiden rakennusautomaatiohuolloista ja urakoista sekä niiden aikataulutuksesta, resursoinnista ja raportoinnista. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Heille raportoiden, konsultoiden teknisistä asioista sekä osallistuen aktiivisesti asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Tehtävääsi kuuluu sekä laskutusta että myyntiä. Pyrit aktiivisesti kehittämään automaatio-yksikön toimintaa ja toimit esimiehenä asentajatiimillesi. Raportoit työstäsi aluepäällikölle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden työkokemus talotekniikan esimiestehtävissä, ja hyvä rakennusautomaatiojärjestelmien- ja talotekniikan prosessien tuntemus. Omaat näyttöjä tai näkemystä tuloksellisesta toiminnasta ja olet asiakaspalveluhenkinen. Työskentelyotteeltasi olet yhteistyökykyinen, myyntihenkinen, omatoiminen ja omaat halun kehittyä ammatissasi. Tunnet hyvin Oulun talousaluetta ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa. Tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin, toimistoaikojen puitteissa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606567.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme, jossa tukenasi ovat ison organisaation vankka ammattitaito ja mukavat työkaverit. ISS Palvelut tukee myös yksilöiden ammatillista kehittymistä aktiivisesti. Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöalan yritystä!


Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheisen linkin kautta lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.8.2020. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:si.