(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö rakennusautomaatio, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Kiinnostaako rakennusautomaatio, uusi teknologia ja vetovastuu? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Assemblinille AUTOMAATION PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin!

Yritysesittely

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Tukenamme on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat rakennusautomaatio yksikössä vastuullesi nimetyistä projekteista. Tässä tehtävässä vastataan kokonaisvaltaisesti projekteista ja yhteistyöstä. Tämän lisäksi tulet tekemään paljon yhteistyötä teknisen tuen, myynnin, asiakkaidemme sekä alihankkijoidemme kanssa. Tehtävä ei sisällä suunnittelua, tai piirtämistä.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta erityisesti peräänkuulutamme oikeanlaista asennetta. Hakemamme henkilö on asiakaslähtöinen automaatioalan osaaja, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja prosessit. Olet luonteeltasi avarakatseinen, ja toteutat aktiivisesti laadukkaita ratkaisuja yhteistyössä muiden ammattilaistemme kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja olet halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän yhdessä alan parhaassa organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Palkitsemme ja sitoutamme työntekijöitä, jotka ovat liiketoimintamme menestyksen ydin.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.