(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / rakennusalan tiedontuotanto
Rakennustieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Rakennustieto Oy on rakennusalan johtava tietotalo. Teemme merkityksellistä työtä, jotta jokaisella suomalaisella olisi terveellinen, turvattu ja kestävästi rakennettu ympäristö. Tuotamme tietoa ja työvälineitä rakennuttamiseen, suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ  / RAKENNUSALAN TIEDONTUOTANTO 

Projektipäällikkönä vastaat projekti- ja hankekohtaisesti tietosisällöistä ja niiden aikataulussa pysymisestä sekä niiden tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tuotat yhdessä käsikirjoittajien ja toimikuntien kanssa mm. RT-ohjekortteja ja RYL-sisältöjä. Samalla tuot oman näkemyksesi asiakaslähtöisiin tiimeihimme.

Odotamme sinulta jämäkkää projektinhallinta- ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet positiivinen, joustava, huolellinen ja tarkka sekä haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aktiivisuutta asiantuntijaverkostoissa sekä kiinnostusta ymmärtää asiakkaidemme tarpeita. Arvostamme myös laajaa osaamista rakentamisesta ja alan tiedontuotannosta.   

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai arkkitehti) ja vähintään vuoden tuoretta kokemusta työskentelystä rakennuttajayrityksessä, rakennusyrityksessä, arkkitehtitoimistossa, suunnittelutoimistossa tai julkisen puolen tilaaja- tai rakennuttamisorganisaatiossa. Edellytämme myös kykyä tuottaa erittäin selkeää tekstiä suomen kielellä. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan johtavassa tietotalossa. Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jukka Lyytinen jukka.lyytinen@rakennustieto.fi tai puh. 050 545 1937. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa ma 8.2. klo 9-11 ja pe 19.2. klo 9-11.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 22.2.2021 mennessä osoitteella rekry@rakennustieto.fi., otsikkona ”Projektipäällikkö”.