(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, puun käyttö rakentamisessa
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haemme Teknologia -yksikköön Lahteen tai Lappeenrantaan.

Projektipäällikköä ajalle 1.4.2021 – 30.6.2022.

LAB-ammattikorkeakoulu on saanut OKMn erillisrahoituksen puurakenteiden suunnittelun muuntokoulutukselle 30.6.2022 asti. Rahoituksen myötä muunto koulutetaan ensisijaisesti rakennusinsinöörejä puuinsinööreiksi. Samassa yhteydessä luodaan mallia LABin tulevia koulutuksia ajatellen. 

Odotamme sinulta:

  • osaamista puumateriaalien jalostamisesta rakennusteollisuuden käyttöön ja/tai
  • puumateriaalien käyttökokemusta rakennusteollisuudesta.

Edellytyksenä on ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Katsomme eduksi opetus- ja hanketyökokemuksen.

Tehtäviisi kuuluu toimia puutekniikan muuntokoulutushankkeen projektipäällikkönä. Vastuunasi on kehittää ja implementoida puutekniikan ja rakennustekniikan liittymäpintaan TKI- ja koulutustarjontaa. Osallistut koulutuspakettien toteuttamiseen sekä TKI-hanketyöhön. Koordinoit hanketta projektipäällikkönä 

Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Tapani Heikkilä tapani.heikkila@lab.fi , 044  708 1529.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 24.2.2021 klo 23:59 mennessä. 

 

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi