(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö purkualalle – Lotus Maskin & Transport Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Ruotsalainen Lotus Maskin & Transport Ab on perustettu v. 1997 ja koko konsernin liikevaihto on n. 70M€. Suomeen laajennuimme viime vuonna. Olemme kasvaneet nopeasti ja tarvitsemme nyt joukkoomme lisää osaajia.

Tässä on sinulle mahdollisuus päästä kehittämään oman näköistä organisaatiota. Vastuuta annamme sen verran, kun olet valmis ottamaan. Työskentelykulttuuri on meillä aidosti keskusteleva ja saat olla eri mieltä asioista. Annamme tiimin ja konsernin tuen sekä hyvän autoedun. Vastaat operatiivisen toiminnan pyörittämisestä ja osallistut jossain määrin myös tarjouslaskentaan. Kohteita vastuullasi on 3-5 kerrallaan. Työ edellyttää matkustusvalmiutta n. 5 päivää kuukaudessa, joista yksi on käynti emoyhtiössä Ruotsissa.

Haussa projektipäällikkö

Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja PK- seudulla. Haemme nyt projektipäällikköä, jolla on mielellään aiempaa kokemusta purkukohteista. Voimme myös harkita tehtävään henkilöä, jolla on vankka kokemus maanrakennuksen kohteista. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuva on mahdollista räätälöidä osaamisesi pohjalta. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Projektipäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Espoo
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä

Mitä toivomme?

  • Alan koulutusta: olet joko rakennusmestari tai -insinööri (AMK/DI).
  • Sinulla on vastaavan pätevyys ja mielellään aiempaa kokemusta purkualalta.
  • Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää ”hae paikkaa”- linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.9.2019.

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958