Projektipäällikkö, puhdastilarakentaminen
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Valtria on puhdastilojen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on alansa edelläkävijä sekä arvostettu kumppani. Valtrian asiakkaat koostuvat lääketeollisuudesta, bioteknologiasta, mikroelektroniikasta, avaruusteollisuudesta, kemianteollisuudesta, elintarviketeollisuudesta, yliopistoista, tutkimuslaitoksista, sairaaloista jne. kautta maailman. Asiakkailleen Valtria toimittaa avaimet käteen periaatteella puhdastiloja, mukaan lukien prosessia palvelevat hyödykkeet käsittäen suunnittelun, toteutuksen, mittaukset, validoinnit ja huollon.

Valtrian yhtymä on toiminut jo pitkään Suomessa tytäryhtiönsä Valtria Swiss AG kautta, ja keväällä 2021 Valtria on perustanut tytäryhtiön Suomeen. Etsimme heille voimakkaan kasvun tueksi

1 - 2 Projektipäällikköä

hyppäämään mukaan mielenkiintoisiin puhdastilarakentamisen projekteihin. Valtrian toiminta Suomessa on kasvamassa, ja uusia projekteja käynnistymässä ympäri Suomen. Sen takia matkustusvalmius vähintään koko Suomen alueella ja myös Eestissä sekä Pohjoismaissa on edellytys tähän tehtävään. Sillä ei ole oikeastaan väliä missä päin projektipäällikkö asuu, sillä suuri osa työstä voidaan tehdä etänä. Matkustusvalmiutta työmaille on silti oltava.

Valtria toimii puhdastilarakentamisen projekteissa joko pää- tai aliurakoitsijana tilanteen mukaan. Puhdastilojen suunnittelusta ja rakentamisesta Valtria vastaa kokonaisvaltaisesti. Asennettavia elementtejä ja laitteita ovat mm. seinä- ovi- ja lattiaratkaisut, ilmanvaihtolaitteet, sähköt, automaatio, jäähdytys, lämmitys, saniteetti, kaasut, kaasudetektorit, paineilma, vakuumi, puhdasvedet, neutralisointi, keskuspölyimurit jne. Eri teknisille osa-alueille on olemassa omat nimetyt vastuuhenkilöt.

Projektipäällikön tehtävä on itsenäinen rooli, jossa hän vastaa Valtrian hankkeiden kokonaisvaltaisesta toteutuksesta Suomessa. Projektipäällikkö toimii vahvasti asiakasrajapinnassa, sekä osallistuu hankkeiden suunnitteluun. Hän vastaa projektien resursoinnista, dokumentoinnista, budjetoinnista sekä alihankkijoiden valinnasta. Projektipäällikkö on se henkilö, joka solmii kaikki langat yhteen ja saa niistä aikaan onnistuneen projektin.

Valtrian projektipäälliköltä edellytetään oma-aloitteista otetta, sillä kyseessä on vaativa ja monipuolinen tehtävä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Hänellä on oltava vahvat viestintä- ja organisointitaidot. Työskentelyssä tulisivat korostua laadun arvostus sekä jatkuva oppiminen.

Sopiva tausta tehtävään on vähintään muutaman vuoden kokemus LVI- tai rakennusalan projekteista jossakin roolissa. Kokemus tai ymmärrys puhdastilarakentamisesta tai Valtrian asiakaskunnan parista, kuten mikroelektroniikkavalmistuksesta tai lääketeollisuudesta, ovat tietenkin eduksi. Koulutustausta voi olla esim. LVI-, rakennus,-mekaniikka-, prosessi tai muu vastaava insinööri. Etsimme yleisesti ottaen siis laajan teknisen osaamisen omaavaa henkilöä, jolla on edellytykset toimia projektipäällikön tehtävissä.

Valtrialla työskentely tarkoittaa sitä, että pääset mukaan kansainväliseen ja menestyvään organisaatioon, joka on kasvamassa Suomessa voimakkaasti. Muita etuja ovat:
- Kannustava johtamiskulttuuri ja tuki tehtävään
- Reilu palkkaus osaamisen ja vastuun mukaan
- Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi & etenemismahdollisuuksia

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin laita hakemus meille oheisen hakulinkin kautta, tai sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Kannattaa hakea tehtävään pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita mukaan englanninkielinen CV. Henkilöt työllistyvät suoraan Valtrian vakituisiksi työntekijöiksi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Teemu Vuorinen, 040 0610 041 tai teemu.vuorinen@adeccogroup.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461428
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki