Projektipäällikkö prosessikehitykseen Postille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Kiinnostaako sinua prosessien kehittäminen? Viihdyt projektiluonteisessa työssä? Etsimme nyt projektipäällikköä prosessikehitykseen asiakasyrityksellemme Posti Oy:lle Vantaalle. Mikäli olet jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta eri projekteista, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Projektipäällikköä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Posti Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet osaksi tiimiä, joka vastaa erilaisista kehitysprosesseista. Tiimi tekee myös laskutusta ja asiakasimplementointiprojekteja.

Tulet toimimaan tukena eri projekteissa ja prosessikehityksissä yhdessä muiden projektipäälliköiden kanssa. Yleisesti työtehtäviisi kuuluu vastuu sinulle määritellyistä projekteista, koordinointi, sekä projektimallien etenemisen varmistaminen. Työn sijainti on ensisijaisesti Tikkurilantiellä Vantaalla, mutta tulet tulet tekemään töitä myös Skypen kautta ja Postintaipaleella Helsingissä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Eri projekteiden ja prosessikehityksien tukeminen
* Pienemmät hankkeet ja koordinointi
* Projektimallien etenemisen varmistaminen


Jos olet henkilö joka osoittaa omatoimisuutta, saa tuloksia aikaan ja omaksuu uusia asioita nopeasti, on jatko määräaikaisuuden jälkeen todennäköinen!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. Insinööri tai logistiikka) ja vähintään 2 vuoden kokemus projektihallinnasta tai muista projekteista. Ymmärrät mitä eri prosessit tarkoittaa ja osaat lukea prosessikaavioita, sekä omaat kokemusta projekteista (kuten ERP-hankkeista). Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tulet liikkumaan pääkaupunkiseudun alueella, joten edellytämme myös B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (esim. DI, AMK)
* Vähintään 2 vuoden kokemus projektityöstä
* Kiinnostusta projektiluonteiseen työhön / prosessiosaaja
* Hyvät suomen ja englannin kielitaidot
* B-luokan ajokortti


Mahdollisuus oman auton käyttöön on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kuukautta, jatko mahdollinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248813
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa