(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, projekti- tai työmaainsinööri, työmaapäällikkö
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

VR Track rakentaa rauta- ja raitioteitä Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa pääasiakkaitamme ovat Liikennevirasto sekä kaupungit. Rautatie- ja raitiotierakentaminen sisältävät radan päällysrakenteen lisäksi mm. katu-, maa- ja siltarakentamista sekä radan teknisiä järjestelmiä, kuten ratasähköistystä sekä ohjaus- ja turvalaitejärjestelmiä.

Etsimme projektipäälliköitä, projekti-insinöörejä, työmaainsinöörejä sekä työmaapäälliköitä VR Trackin rakentamisliiktoiminnan kotimaan eri yksiköihin. VR Trackin Suomen päätoimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa ja Oulussa, mutta projektit sijaitsevat eri puolilla Suomea, eli työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Projektipäällikkönä vastaat rakennusprojektien sopimuksen mukaisesta toteutumisesta ja osallistut projektien tarjoustoimintaan. Projekti- tai työmaainsinöörinä toimit projektiorganisaatiossa erilaisissa projektitehtävissä, kuten toteutuksen suunnittelussa, hankintatehtävissä, kustannushallinnassa ja aikataulusuunnittelussa, mikä luo pohjaa tulevaisuuden projekti- tai työmaapäällikkötehtäviin. Työmaapäällikkönä toimit työmaiden vastaavana, eli vastaat työmaan sopimuksen mukaisesta toteutumisesta.

Odotamme, että sinulla on

  • tehtävään soveltuva koulutus (DI, insinööri, teknikko, rakennus- tai sähkötekniikka)
  • kokemusta infrarakentamisen tai sähkörakentamisen tehtävistä
  • taitoa asioiden ja ihmisten johtamisesta
  • kyky tehdä päätöksiä
  • halua ja asennetta itsensä kehittämiseen
  • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot

Arvostamme omaa innostusta uuden oppimiseen, kielitaitoa sekä aiempaa kokemusta rakennusprojektien toteuttamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia väylärakentamisen tehtäviä. Oletpa sitten taitorakenneosaaja, rata- ja raitiotieprojektien moniosaaja, tie- ja katurakentaja tai raideliikenteen sähkönsyöttö-, ohjauslaite- ja turvalaiteprojektien moniosaaja, voi tulevaisuuden työpaikkasi löytyä meiltä.

VR Track on vahvasti mukana megatrendeissä - ympäristöystävällinen joukkoliikenne, digitalisaatio ja kaupungistuminen ovat liiketoimintamme ytimessä. Jatkossa toimimme laajasti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden toimia kansainvälisesti. Tule osaksi kasvutarinaamme, ja osaksi innostavaa työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävistä antavat alla olevat henkilöt tiistaina 13.11.2018 klo 9-10 ja tiistaina 20.11.2018 klo 9-10 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vr.fi). Voit soitella myös muina ajankohtina.

-Ratarakentaminen, rakennuspäällikkö Pasi Kiiski, puh. 040-8621195

-Sähkörakentaminen, rakennuspäällikkö Vesa Taam, puh. 040-8625173

-Raitiotierakentaminen, rakennuspäällikkö Jyrki Kataja, puh. 040-8661790

Jos haluat olla osana innostavassa kasvutarinassamme, ota rohkeasti yhteyttä! Jos olet kiinnostunut muiden pohjoismaiden kohteista, pystymme jatkossa tarjoamaan mielenkiintoisia työuria myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Paikkoihin on jatkuva haku, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia. Lokakuussa 2018 VR-konserni on julkistanut yrityskauppauutisen koskien VR Trackia ja sen toimintoja. Kauppa on parhaillaan kilpailuviranomaisten tarkasteltavana ja toteutuessaan VR Trackistä tulee osa norjalaista NRC Groupia tammikuussa 2019. Kaupan vahvistuessa VR Trackin kaikki palvelut toimintoineen jatkavat osana pohjoismaiden suurinta infra-alan toimijaa NRC Groupia.