(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö & projekti-insinööri/valvoja
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme Kuopioon
RAKENNUTTAMISTEHTÄVIIN

1. PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät. Projektipäällikkönä johdat itsenäisesti talonrakennushankkeita ja hoidat rakennuttamistehtävät tilaajan edunvalvojana.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä tuet ja ohjaat nuorempia kasvavia projektipäälliköitä projektinjohto- ja rakennuttamistoimeksiannoissa. Vastaat itsenäisesti rakennushankkeiden läpiviennistä ja huolehdit niiden tuloksellisesta sekä laadullisesta johtamisesta läheisessä yhteistyössä toimeksiantajiemme kanssa. Toimit yhteistyössä työnjohtajien ja työmaaorganisaation sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Olet jo asiantuntija omalla alallasi.

Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivia ratkaisuja ja palvelukokonaisuuksia. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastuullista, et ole yksin - toimimme tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa ja työssäsi sinulla on lähiesimiehen ja asiantuntijoiden tuki niin hallinnollisissa kuin teknisissäkin asioissa.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

 • Sopiva koulutustausta on RI tai DI
 • Vastuuntuntoinen ja asiakaskeskeinen asenne
 • Kokemusta julkisista hankinnoista sekä rakennushankkeen eri toteutusmuotojen tuntemus
 • RAP- tai RAPS-pätevyys katsotaan eduksi
 • Yli viiden vuoden kokemus talonrakennusalalta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä.
 • Kuopion ja Pohjois-Savon talonrakennusalan toimintaympäristön tuntemus
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt toimimaan sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa tehokkaasti ja viet asioita itsenäisesti eteenpäin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella.
 • Englannin kielen taidon katsomme eduksi

2. PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ/VALVOJAA

Tehtäviisi kuuluvat korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisen projekti-insinöörin tehtävät. Projekti-insinöörinä avustat projektipäällikköä rakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä ja olet osa hankeorganisaatiota. Kykenet toimimaan myös tarvittaessa rakennusteknisenä työmaavalvojana.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

 • Sopiva koulutustausta on RI.
 • Vastuuntuntoinen ja asiakaskeskeinen asenne
 • Kokemusta julkisista hankinnoista sekä rakennushankkeen eri toteutusmuotojen ja hankintamallien tuntemus
 • Yli kolmen vuoden kokemus talonrakennusalalta ja kokemusta rakennuttamistehtävistä.
 • Sinä ymmärrät rakennushankkeen prosessina ja omaat hyvät kirjalliset taidot tuottaa mm. rakennuttamiseen liittyviä hankinta-asiakirjoja sekä sopimusasiakirjoja.
 • Sinulla on kokemusta työmaatehtävistä (esim. VTJ tai työmaainsinöörin tehtävistä)
 • Englannin kielen taidon katsomme eduksi

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi 20.1.2019 mennessä alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.