(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/ Projekti-insinööri
Normivalaistus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Projektipäällikköjä / Projekti-insinöörejä infraprojektien toteutukseen 

Normivalaistus Oy on vahvassa kasvussa oleva ulkovalaistuksen ja älyliikenteen ratkaisujen rakentaja. Ydinliiketoimintaamme  on tie- ja katuvalaistuksen  lisäksi  liikennevalojen,  telematiikan,  liikenteen mittaus- ja informaatiojärjestelmien  sekä  sähköverkkojen rakentaminen, suunnittelu ja ylläpito. Toimintamme kattaa  myös projektijohto- ja päätoteuttajatehtävät  erilaisissa haasteellisissa infrahankkeissa.  Normivalaistus Oy on osa Normi-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Keminmaalla. 

Etsimme kasvavaan joukkoomme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä tiimipelaajia huolehtimaan ympäri Suomea sijoittuvien monipuolisten liikennevalo-, telematiikka- ja tievalaistusprojektien toteuttamisesta.

Aluksi toimenkuvaasi kuuluu pienempiin projekteihin osallistuminen tai kokonaisvastuullinen läpivienti, työkokemuksestasi riippuen. Isommissa projekteissa pääset työskentelemään aluksi osana projektitiimiä. Kokemuksen karttuessa tulet vastaamaan laajojen, monialaisten infrahankkeiden läpiviemisestä.  Tehtävässäsi sinua tukevat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.  

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aitoa kiinnostusta uusien liikenneratkaisujen rakentamiseen, sekä kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, joka haluaa sitoutua ja kehittyä monipuolisten haasteiden parissa. 

Tehtäviisi kuuluu mm.: 

  • Tarjouslaskentaan osallistuminen 

  • Teknisten- ja työtaparatkaisujen kehittäminen 

  • Työtehtävien aikatauluttaminen ja resurssointi sekä seuranta 

  • Kustannusten seuranta  

  • Materiaalien hankinta 

  • Alihankkijayhteistyö 

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioalan insinöörin tai teknikon koulutusta, matkustushalukkuutta sekä aktiivista ja vastuullista otetta projektien läpiviemiseksi. Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti ja olet valmis toimimaan kohteissa, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä rennossa työilmapiirissä 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

  • Mahdollisuuden sijoittua joko Tampereen, Espoon, Jyväskylän tai Keminmaan pisteisiimme, ja kokeneen ammattilaisen ollessa kyseessä, työhönottopiste voi sijaita käytännössä missä vain Suomessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Juha Pykälinen (040 5053548 / juha.pykalinen@normi.fi). 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@normi.fi  

30.6.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin nopeaa toimintaa, sillä jos tehtäviin löytyy sopivia henkilöitä ennen määräaikaa, haastattelemme ja palkkaamme heidät mahdollisesti heti.