(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Projekti-insinööri
Parma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haemme

Projektipäälliköitä / Projekti-insinöörejä

pääkaupunkiseudun projektien hallintaan Nummelan, Kotkan tai Forssan toimipisteisiin

Tehtävässäsi toimit Parman yhteyshenkilönä ja projektivastuullisena valituissa kohteissa. Vastaat mm. suunnittelutietojen valvonnasta, projektin viestinnästä, aikataulusuunnittelusta ja –hallinnasta. Lisäksi vastaat tarvittaessa projektin työmaapalveluista, kuten asennuksista ja työmaalla tehtävistä betonivaluista.

Voit olla jo kokenut rakennusalan ammattilainen tai vasta työuraasi aloitteleva rakennusalalta valmistunut. Työkokemuksesi voi olla myynnin, työmaatoimintojen tai suunnittelun parista, koska kaikkia ominaisuuksia tarvitaan projektin läpiviemiseksi Parmassa. Teemme perehdytyksen ja urapolkusi vastaamaan kokemustasi ja ammattitaitoasi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, palveluasennetta sekä itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön. Painotamme valinnassamme hyvää organisointikykyä sekä kykyä työskentelyyn eri osapuolien kanssa.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen monipuolisessa ja haasteellisessa tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi innostavassa työympäristössä oman alansa kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi henkilöstöjohtajallemme Katriina Lehtoselle 17.08.2018 mennessä. Otsikoi viestisi ”Projektipäällikkö/projekti-insinööri/Parma”.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektihallintapäällikkö Aki Loikkanen, puh. 020 577 5302.