Projektipäällikkö, Projekti-insinööri, Sähkösuunnittelija
Hepacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin (Malmi) vakituiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä, projekti-insinööriä ja sähkösuunnittelijaa

Työtehtäviisi kuuluu vaativien hankkeiden projektipäällikön tehtävät, vaativien kohteiden projekti-insinöörin tehtävät tai vaativien kohteiden sähkösuunnittelu ja –valvonta sekä muut sähkötekniset asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää AutoCAD ja MagiCAD –ohjelmien käyttötaitoa. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä. Mallinnusosaaminen katsotaan eduksi. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan työtehtävien mukaan, monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä osoitteeseen info@hepacon.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastopäällikkö Markku Ollikainen, markku.ollikainen@hepacon.fi tai tarvittaessa puhelimitse 040 731 5734.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236101
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Markku Ollikainen, 050 731 5734, markku.ollikainen@hepacon.fi