(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Project Manager
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kiinteistöiden korjausohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kohdevastuullisten projekti-, ylläpito- ja kiinteistöpäälliköiden kanssa. Kunnossapitosuunnitelmat laaditaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävänäsi on myös kehittää johdetun vuosikorjausohjelma toiminnan prosessia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä sekä laaja-alaista kokemusta kiinteistön ylläpidosta ja vuosikorjaushankkeista. Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää insinööritason rakennusteknisenalan insinööritasoista koulutusta tai merkittävää kokemusta vuosikorjaushankkeiden parissa.

Me tarjoamme erinomaiset puitteet työntekemiseen, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen osana kansainvälistä organisaatiota.Työpisteesi voisi olla Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten pyrithän täyttämään hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Colliers International Finland Oy, Aluejohtaja Tomi Jokio p. 040 754 1732 tai tomi.jokio@colliers.com.