(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Printcom Center Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020
Olemme suomalainen vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen IT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen hyödyntäen Lean filosofiaa. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 15 miljoonaa euroa ja meillä on töissä noin 70 ammattilaista.

Meillä on toimipisteet Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.

Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme.


Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Projektipäällikkönä toimit asiakasprojekteissa ja sisäisissä kehitysprojekteissa sekä vastaat asiakasprojektien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Huolehdit myös projektien läpiviemisestä niille annetuissa aikatauluissa.

Sinulta odotamme:

- Kokemusta ICT - projektien läpiviennistä
- Soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
- Koordinointikykyä
- Yhteistyökykyä
- Hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä innovointikykyä
- Olet tehokas tiimipelaaja
- Hallitset monipuolisesti projektinhallinnan
- Aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi
- Monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- Näköalapaikan kovassa kasvussa olevassa IT-palvelutalossa

Meillä on tarjota sinulle hands on tekemistä hyvässä porukassa, joka koostuu yli 70:stä ammattilaisesta. Saat työhösi vahvan tuen, ymmärrämme ettei kaikkea voi osata täydellisesti. Tässä on hieno tilaisuus heittäytyä mukaan kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia - me kehitymme huimaa vauhtia, joten myös vauhdin hurmaa on tarjolla.

Työllistyt suoraan Printcom Center Oy:lle.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi