(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Porvoo/Turku/Espoo - Neste Engineering Solutions / NAPCON
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

"NAPCON on itsenäinen liiketoimintayksikkö osana Neste Engineering Solutions -yritystä. NAPCONin ratkaisut parantavat prosessiteollisuuden laitosten turvallisuutta, energiatehokkuutta ja tuotannon laatua maailmanlaajuisesti. Neste Engineering Solutions toimii tiiviissä yhteistyössä strategisten asiakkaidensa kanssa, ja yrityksellä on maailmanluokan osaamista teknologiakehityksessä sekä teollisuuden investointiprojekteissa. Yrityksellä on Porvoon pääkonttorin ohella kansainvälisiä toimipisteitä mm. Singaporessa sekä Rotterdamissa. Neste Engineering Solutions työllistää yhteensä noin 1500 teollisuuden huippuosaajaa maailmanlaajuisesti. Lisätietoja yrityksestä: https://www.napconsuite.com/.

 

 

Etsimme asiakkaallemme Neste Engineering Solutions Oy:lle NAPCON -liiketoimintayksikköön Turkuun, Espooseen tai Porvoon Kilpilahteen

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä projektipäällikkönä mielenkiintoisten, kansainvälisten projektien parissa. Projektipäällikkönä vastaat prosessiteollisuuden laitosten turvallisuuteen, energiatehokkuuteen sekä tuotannon laatuun liittyvien projektien läpiviennistä.

Työskentelet lean-ajatteluun nojaavassa organisaatiossa osana ketterää Project & Service Execution -tiimiä, jossa jokainen vastaa itsenäisesti omista projekteistaan. Tueksesi saat asiantuntevan tiimin ja lisäksi teet tiivistä yhteistyötä paitsi asiakkaiden myös muiden sisäisten sidosryhmien kuten myynnin, markkinoinnin sekä tuotehallinnan asiantuntijoiden kanssa.

Projektipäällikön tehtävässä pääset hyödyntämään erilaisia kehittyneitä prosessiteollisuuden mallintamisen IT- ja automaatio-ohjelmistoja sekä projektinhallinnan ohjelmistoja. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

·         Vahvaa projektinhallinnan osaamista  

·         Kykyä kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

·         Ymmärrystä laajojen kokonaisuuksien hallinnasta ja halua kehittää prosesseja teollisuusympäristössä

·         Kykyä viedä useita projekteja samanaikaisesti ja tehokkaasti eteenpäin

·         Kokemusta ketteristä menetelmistä sekä kiinnostusta digitalisaatiota ja sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia kohtaan

Eduksi katsomme teollisuuden prosessien ymmärryksen sekä projektien hallintaan liittyvät sertifikaatit (IPMA/PMP/PRINCE2).

 

Työ NAPCONILLA tarjoaa sinulle:

·         Sitoutuneen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työyhteisön, jossa pidetään huolta kollegoista.

·         Mahdollisuuden päästä kehittämään monipuolisia ja mielenkiintoisia teollisuuden prosesseja eteenpäin katsovassa organisaatiossa.

·         Mahdollisuuden valita työpisteesi Kilpilahden pääkonttorin, Turun tai Espoon välillä sekä etätyömahdollisuuden.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 23.9.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400-411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.