(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Platom Oy:lle
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Platom on 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut yritys. Asiakkaamme sijaitsevat Suomen lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä ja sen lisäksi Platomilla on toimistot Helsingissä, Raumalla, Turussa ja Tampereella.

Etsimme projektipäällikköä:

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä ydinvoimalaitoksille tehtävissä järjestelmien muutos- ja modernisointiprojekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävissä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Projektinhallintaosaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä toimia sujuvasti sidosryhmien kanssa suomen ja englannin kielellä. Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ydinvoima-alalla. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Platom Oy:n toimitusjohtaja Miika Puukko, puh. 044 5504 303. Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Jätä hakemuksesi 2.8.2020 mennessä osoitteessa www.go-on.fi/kampanjat/platom/.