(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Parainen
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Paramet Konepaja Oy (www.paramet.fi) on vuonna 1988 perustettu Paraisilla toimiva raskaan metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Teemme yhteistyötä kansainvälisten päämiestemme kanssa toimittaen korkealuokkaisia teräsrakenteita ja kokoonpanoja asiakkaidemme tuotteisiin. Haemme nyt ammattitaitoista ja kokenutta projektipäällikköä valmistukseen ja kokoonpanoon liittyviin asiakasprojekteihin. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan Paramet Konepaja Oy:n kanssa. 

Tehtävän kuvaus 

Vastaat kokonaisvaltaisesti projekteista ja hoidat projektien tarjouslaskentaa, aikataulutusta, toteutusta sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa, voit olla esimerkiksi konetekniikan insinööri, sekä näyttöä hyvin johdetuista projekteista.ja vahvaa kokemusta koneenrakennuksesta. Hitsaus-, koneistus- ja laatupuolen kokemuksen katsomme eduksesi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jota pääset itse kehittämään vahvuuksiesi mukaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja roolissasi toimitkin yhteistyön keskipisteessä. Arvostamme aidosti henkilökuntaamme ja pääset osaksi työyhteisöä, joka on sitoutunut laatuun ja tekemiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen puh. 030 6090 633. / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi