(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Palveluhallinta
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Jatkuvat palvelut -osastolla tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Teet työtä vaikuttavassa roolissa ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. Onnistumisemme viitoittaa tietä OPn menestymiselle.

Tehtävästä

Palveluhallinta ja tuki -yksikkömme ydintehtävänä on OPn IT palvelutuotannon toimintatapojen kehittäminen. Projektipäällikkönä johdat OPn Jatkuvien Palveluiden kehitysprojekteja ulkoistetussa monitoimittajaympäristössämme vastaten projektin tuotoksista.

Keskeiset vastuualueesi ovat:

  • projektin tavoitteiden saavuttaminen
  • projektihallinta kaikkine osa-alueineen
  • OPn asiantuntijoiden työn ohjaaminen
  • ulkoistuskumppaneiden tai konsulttien työn tilaaminen ja ohjaaminen
  • projektityön sisällön koordinointi

Onnistuminen työssä mitataan tyytyväisinä asiakkaina ja parantuneena palveluhallinnan maturiteettina, mikä näkyy vähäisempinä häiriöinä, nopeampina muutoksina ja kustannustehokkuutena. Näissä onnistumisen edellytys on hyvän fiiliksen luominen projektitiimiisi. Vankan projekti- ja hankejohtamisen ohella roolissasi korostuvat organisaation muutosjohtamisen ajurina toimiminen ja monitoimittajaympäristön prosessimaisen toimintatavan kehittäminen pitäen asiakkaan keskiössä.

Näistä syistä meille töihin

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme, mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 120 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstra metrin. Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osa-optimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja.

Oletko hakemamme osaaja?

Kertyneiden työvuosien määrä ei ole ratkaiseva, kunhan sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä projektityöskentelystä. Olet voinut toimia asiakkaan tai toimittajan puolella projektipäällikön, prosessipäällikön, tuotantopäällikön, arkkitehdin tai konsultin yms. roolissa. Olet vienyt läpi projekteja IT-ulkoistusympäristössä, joissa SIAM/ITSM ovat vahvasti läsnä. Toiminen kansainvälisessä toimittajajohtamisessa on sinulle tuttua.

Meille tärkeää on energinen ote, jolla tartut asioihin. Pystyt rakentamaan yhteistyösuhteita, kommunikoimaan läpinäkyvästi ja esimerkilläsi innostamaan porukka viemään asiat maaliin. Osaat kiteyttää johtoryhmälle projektisi tavoitteen ja statuksen. Asiantuntijoille pystyt kouluttamaan IT-ulkoistusympäristössä palveluhallinnan projektien läpivientiin tarvittavat taidot.

Sinulla on korkeakoulututkinto tietojenkäsittelytieteestä tai muulta soveltuvalta alalta. Suomen ja englannin kielitaitosi on sujuva.

Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita. Jos haluat tarkemmin tutustua arkeemme ja projekteihimme, käy katsomassa https://op-careers.fi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Teemu Mäkelä kertoo sinulle mielellään lisää p. 040 5522 988. Tavoitat Teemun to 12.4. klo 13-14 ja 23.4. klo 15-16. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse teemu.makela(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Vallilassa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.