(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, paloturvallisuusjärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme aktiivista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista projektipäällikköä, jolle asiakkuuden- ja alaistenhallinta, sekä lisämyynnin rooli ovat tuttuja ja mieleisiä asioita. Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöä.

Työkohteina on erilaisia liike- ja toimitilakiinteistöjä sekä teollisuuskohteita. Projektipäällikkönä vastaat projektin taloudesta ja aikataulusta sekä toimit esimiehenä omalle asentajatiimille. Tekemisen tueksi tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja järjestelmät. Toimit osana kansainvälistä Caverionia ja saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Projektipäällikkönä vastuualueellesi kuuluu:

  • toimitusprojektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta
  • projektiennusteiden teko ja raportointi
  • tarjouslaskelmat ja tarjouspyynnöt

Huolehdit asiakashankkeiden ja projektien sujuvuudesta läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, partnereiden ja alihankkijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyt erinomaisesti, kun sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus, sekä muutaman vuoden kokemus projektien itsenäisestä hoitamisesta, mielellään paloturvajärjestelmien parista.

Tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon määrätietoisella ja tavoitteellisella otteella. Työssä sinulta edellytetään myös organisointikykyä, jotta saat tiimisi pelaamaan onnistuneesti yhteiseen maaliin. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, sekä ymmärrystä projektien taloudellisiin lukuihin, SAP – järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Paloilmoitinliikkeen vastuuhenkilö luvat luetaan myös eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jean Hanslin p. 040 755 3215. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5109.#LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.06.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.