Projektipäällikkö (paloilmoitinjärjestelmät)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haemme Kiinteistön ylläpitopalveluyksikköömme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan paloilmoitinjärjestelmäasennuksista pääkaupunkiseudulla.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut
 tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektipäällikkönä olet keskeisessä roolissa vaativien paloturvajärjestelmien projekteissa, huollossa ja ylläpidossa. Koordinoit, aikataulutat ja johdat projekteja-, huoltoja ja vikakorjauksia sekä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että oman tiimisi kanssa. Liikut työssäsi lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Tehtäviisi kuuluu mm. tarjouslaskenta-, projektisuunnitelmien laadinta ja ohjaus, hankinnoista vastaaminen, alihankinta- ja laitekilpailutukset, aikataulujen laatiminen, kustannuslaskelmien (tavoitehinta-arviot) ja budjettien laatiminen, kustannusten seuranta, projektin raportointi ja dokumentointi. Toivomme sinun omaavan kokemusta myös esimiestyöstä ja kykyä johtaa ihmisiä työssäsi.

Olet
koulutukseltasi esimerkiksi sähkö-, elektroniikka-, automaatio- tai tietoliikennealan ammattilainen ja sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöä vaativien paloilmoitinjärjestelmien parissa työskentelystä. Tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Turvavalo- ja savunpoistojärjestelmien osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme paloilmoitintöiden vastuuhenkilön tutkintoa (TUKES). Työssäsi joudut liikkumaan autolla, joten B-luokan ajokortti on tehtävässä ehdoton edellytys.

Tarjoamme
haastavan ja vastuullisen tehtävän loistavassa tiimissä. Olet osa paloturvakokonaisuuttamme, joka tarjoaa mahtavan tiimihengen lisäksi sinulle tukea ja turvaa tehtävässäsi. Olet tärkeässä roolissa asiakkaidemme turvajärjestelmien toimivuuden takaamisessa ja mukana matkallamme rakentamassa maailman parasta palveluyhtiötä.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö, Mikko Kimiläinen puhelimitse: 040 770 5075.

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt hakemuksemme
ja lisää haluamasi liitteet alla olevan linkin kautta pian tai viimeistään 15.12.2019. Lisää mielellään hakemukseesi mukaan myös CV.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot