(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö painelaitteiden voimalaitosprojekteihin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Haemme painelaiteturvallisuuden asiantuntijaa projektien johtamiseen sooda- ja voimakattilahankkeissa. Osallistut itse myös käytännön tarkastuksiin. Ilmoitetun laitoksen toimijana olet mukana varmistamassa paineellisten laitteiden ja järjestelmien turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta auttaen samalla asiakaitamme huolehtimaan lakisääteisistä turvallisuusvelvoitteistaan.

Painelaitteiden voimalaitosprojekteissa hallitset projektin kokonaisuuden ja vastaat sen toteutumisesta. Huolehdit projektien etenemisestä johtamalla, aikatauluttamalla, suunnittelemalla niin omaa kuin toistenkin työtä ja seuraamalla toteutumisen etenemistä. Käytännön tasolla toimit itse kiinteänä osana projektia ja huolehdit esimerkiksi palaverien järjestämisestä, raportoinnista, tarkastuksista ja muista projektin hoitamisen operatiivisista tehtävistä. Etsit ratkaisut vastaan tuleviin haasteisiin ja ongelmiin. Eri asiakkaiden voimalaitosprojektit sijaitsevat pääosin Suomessa ja Euroopassa, mutta ajoittain myös muualla maailmalla. Toimipaikkasi voi Kiwa Inspectan toimipisteistä olla esimerkiksi Helsinki, Lahti, Pori, Tampere tai Turku.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, insinööri tai teknikko), työkokemusta painelaitteiden tarkastuksesta, projektitoiminnasta sekä voimalaitostuntemusta. Lisäksi sinulla tulisi olla työkokemusta valmistus-, prosessi- tai energiasektorilta, tuntea painelaitedirektiivin vaatimukset sekä runsaasti matkustusvalmiutta. IWT-, IWS-, IWE- tai IWI-pätevyydet katsotaan eduksi, samoin kokemus painelaitteiden suunnittelusta ja/tai kunnossapidosta sekä ASME:sta. Tarvittaessa olet valmis toimimaan myöskin QC-tehtävissä. Toimit tehtävissäsi määrätietoisesti ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Arvostamme organisointikykyä, sujuvia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakasta sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, liikkuvan ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 24.8.2020.