(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / pääsuunnittelija infran pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Keilaniemessä odotellaan Raide-Jokeria jo pysäkillä ja Tampereen Ratikkaan valitaan kuoseja. Meillä NRC:llä suunnitelmia tehdään koko tiimin hartiavoimin. Nyt etsimmekin sinua
VESIHUOLLON PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / PÄÄSUUNNITTELIJA
vastaamaan vesihuollon projektien vetämisestä sekä suunnittelusta. Toimipaikkasi voi olla Tampere, Helsinki, Oulu, Kouvola, Kuopio tai Lahti.

Työskentelet noin kymmenen asiantuntijan ryhmässä vesihuollon monipuolisten projektien parissa. Projektien vetämisen ohella toimit pääsuunnittelijana yleis-, katu- ja rakennussuunnittelutehtäviin sekä hulevesiselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tiivis ryhmämme suhtautuu työhönsä intohimolla ja haluamme aktiivisesti kehittää niin työympäristöämme kuin omaa työtämmekin. Ryhmäpäällikkömme Mika vastaa työkuormamme kasvattamisesta, mutta pitää huolta myös tiimin jaksamisesta sekä arjen sujuvuudesta. Nautimme tekemisestä huumoria ja yhteen hiileen puhaltamista unohtamatta. Saat kanssamme käyttöösi alan nykyaikaisimmat ohjelmistot ja mahdollisuuden kehittyä alan johtavien ammattilaisten joukossa.

 


Me edellytämme sinulta infra-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkintoa. Ennen kaikkea toivomme aitoa kiinnostusta suunnitteluprojekteihin sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja projektien vedosta. Hallitset alan suunnitteluohjelmistoja (esim. Novapoint ja AutoCad) ja sinulla on mahdollisesti kokemusta tietomallintamisesta. Kokemus työmaalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, uudistuksen haluinen ja tavoitteellinen joukkuepelaaja. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

 


Tarjoamme sinulle mahtavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoimintamme parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta jatkokoulutuksesta matkallasi kohti huippuosaamista.

 


Haethan tehtävää mahdollisimman pian www.adecco.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen p. 050 386 9112.

 

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.